Paddling!

Idag har vi varit ute och paddlat kanot hela dagen! Det började med att vi inte hittade till uthyrningen men efter en timme (som egentligen skulle tagit max 10 min!) var vi äntligen framme och redo att paddla! Vi paddlade vid kungsholmen till långholmen där vi tog en väl förtjänt lunch och doppade oss i det KALLA vattnet :) Supermysig dag! Och lite färg har man iallafall fått :)


Glad midsommar!

Nu ska jag åka iväg och möta upp baby sedan blir det grill :)


Sommarmys i regnet

Igår så hade vi parmiddag på gården , trion + pojkvänner :), eller det var tänkt att vi skulle grilla och sitta ute men självklart började det regna! Men vi grillade ändå och åt inne istället, supermysigt! Nu är jag äntligen klar med disken, har ingen diskmaskin så det tog ett litet tag, 8 låtar om man ska vara exakt :)
Nej nu ska jag klä på mig sen ska jag och mamma åka och kolla på en bil :D

Fjooortiz

Haha kom på att jag hade bilddagboken förrut och kollade om jag fortfarande hade kvar den och det hade jag tydligen :D Hittade massa gamla bilder från 2007 och frammåt :)

Den här bilden var en av alla gamla godingar på fjortis tiden!


Fiske söndag

I söndags var jag ute med baby, hans kompis + tjej och fiskade, fick 3 små fiskar, wihoo + att jag kastade i en !:D De va hur mysigt som helst, vädret blev tillslut bra, vi satte hos på en ö och grillade massa grillspett, suuuuuper gott! Visar dagen med lite bilder istället för att skriva massor :)








Händelserik helg

Helgen började med en lugn men mysig fredag, mitt guldfisk minne kommer inte ihåg så mycket mer..
Lördagen dock bjöd på mycket festligheter efter som det var Summerburst! Dagen började med lite vin frukost hemma hos Sofie sedan bar det av mot Humlegården där det vart mys med (picknick) vin och cider :) Där började vi tagga till, till att gå mot Stadion och forstätta denna dag. Dom vi hann se var Erik prydz, Avicii
och David Guetta, de blev ett jävla drag med mycket hoppande och sjungande.! En riktig lyckad dag och kväll! Dock sved de lite i plånboken att ta taxi hem, jävlen ville ha 820 kr men de kunde han glömma och fick 600!