Friday im in love

Kom nästan precis hem från en dag på jobbet, satt mest i trädgårdskassan så det blev att sitta ute i solen :) Efter jobbet blev det kina mat med baby :) Tack!

Imorgon da, då jobbar jag 15 - 20, onödigt på valborg men men börjar inte förens 17 på söndag så lite valborgsfirande får de bli!

Nu är det dags för BB!

Soliga dagar

Igår så åkte jag in till stan för att möta upp Sofie och Susanna för att sätta oss och steka lite. Vi gick ner till Mälar paviljongen, hur mysigt som helst!! Det ligger som en brygga på vattnet. Där satt vi och snacka massa skit och drack cider och vin :) Ytterst trevligt, dock så tror jag de blev en kombination mellan vin, solsting och en gungande brygga som gjorde att man blev lite snurrig :P




Myspys

Har haft en jätte mysig dag med baby. Vi gick ner och la oss på en stor äng och åt frukost och mös( kan man säga så eller säger man myste?) ! Passade även på att få lite sol på oss fast det inte var så jätte varmt, tack för idag älskling! <3

Kärlek


Olycka?!


Something new

Vaknade av fint väder idag igen :D Gick upp och tog en promenad sedan satt jag mig på balkongen och njöt lite av det varma vädret, måste ju passa på..jobbar 17 - 22 idag..

Igår var jag och shoppade till lördagens utgång, hittade en as ball "tröja" som jag tänkte ha, dock sticker den ut lite, den är nämlingen knall orange! :D

En smygtitt.


Promenad

I måndags var jag och Sofie ute och promenerade i stan. Jag vill verkligen flytta närmare stan, så himla mysigt! Vi tog spårvagnen till Djurgården och gick runt där, sedan längst strandvägen och sedan till Skeppsholmen. Stockholm är verkligen så fint, speciellt nu på våren och sommaren! Den 2,5 timmens promenad ledde dock till skavsår :/

Några gammla bilder från stan..





Längtar!....


Bloody sunday

Imorse gick jag ut på balkongen och åt frukost :) Hur varmt som helst när solen steker på så jag satt där en stund, efter ett tag kommer det två polisbilar och 4 poliser stiger in i min port. Hm lite fundersam vart jag..sedan kommer poliserna ut och står och pratar utanför porten, jag sitter då kvar i min bikiniöverdel + shorts och känner mig lite dum när jag sitter där..men men vill man bli brun så! Hörde sedan av grannarna som pratade med varandra på gården att en i min port tydligen var efterlyst :O Så poliserna tog med sig mannen och åkte iväg i sina små polisbilar. Det blev en rätt så händelsrik morgon trots allt :)

Nu har jag städat och donat och ska snart göra mig klar för jobb 17 - 22 :/..


Längtar tillbaka!

Satt precis och kollade in våran blogg vi hade när vi va ute och backpackade i Asien, (www.FESithailand.blogg.se) satan i gatan vad jag längtar tillbaka! Får nästan en klump i magen när jag tänker vilket bra liv man hade de då, när man bara kunde ta några steg så var man redo att lägga sig på stranden. Flashbacks!




En låång dag

Dagen min började med att kliva upp kl halv 9 för att sedan gå på handledarkurs med mamsen för körkortet, så snart är det dags för mig att bege mig ut på vägarna..scary!! Efter denna tre timmars (tröttande) kurs så var det dags för jobb tills halv 8. Man blev lite frustrerad av att jobba när alla köpte lördagsgodis, engångsgrillar, grillkol och alternativa saker att lägga på grillen, jag vill också! Men nu är jag äntligen hemma efter en mysig middag hos mamsen, lite påskpresenter fick vi också och tapas ,Mums!

Och nu när jag slog på elvan så insåg jag att det är ju inte big brother på tv, suck! Jag som hade sett fram emot de :/ Så de får bli 27 dresses som man har sett några gånger istället!

Trevlig helg :)

Friday

Ligger i soffan och degar efter en lång dag på jobbet, är inte van vid att gå upp så tidigt, kvart i 6! :O Men men det gick bra var på hälsa och skönhet hela dagen så de va kul :) Dock gjorde jag bort mig lite, var en herre som frågade efter hårspray fast med färg, då visar jag honom till herr avdelningen och tar fram sånt som män med tunnt hår använder för att spraya på frillan..då ser han lite frågande på mig och säger att det ska vara till barn..Då fattar jag att han frågade efter sånt spray som man fick från frissan när man klippte sig..haha..lite genant log jag och sa hoppas inte barnen har blivit tunn håriga än da och visade han rätt :) Hoppas han inte tog illa upp !

Make over

Efter att bara slappat i soffan nästintill hela dagen hittade jag en rolig sida på nätet. Där kan man se hur man ser ut i olika frisyrer, hårfäger, fixa make up :) Helt enkelt fun fun fun! Ville se hur jag såg ut i olika hårfärger så provade lite olika, haha ! Vem vet kanske blir blond till sommarn.....not



Eller kanske lugg?







Vår?

Man kanske ska gå ut och gå en sväng i det varma vädret :)



Im back

Tjabba! Har fått för mig att jag ska börja blogga lite igen, dels för att jag tycker det är kul att ha någonting att kolla tillbaka på och se vad man har skrivit. Dock var mitt andra blogg namn lite svårt att komma ihåg så nu börjar jag på ruta ett med ett nytt :)


Välkommen till min nya blogg!